Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts

Happy New Year

Avslutning och påbörjning. 

Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck

Ute på en promenad med Stakisch och Jimjam. Det var kallt, lite regnigt men fint. Jag fryser nu.
 
 
Läste lite äldre inlägg jag skrivit på bloggen. Relativt underhållande och känns som att kvalitén på det jag skriver har sjunkit en del nu det senaste. Det låter ju inte bra. Fast å andra sidan, vadå kvalité? Vad menar jag med det, ens? Jag fryser fortfarande. Snälla, ta mig till värmen, snälla. 

I am no man

Jag och Julia tillbringade gårdagen och natten åt tidernas bästa film-trilogi. Vi citerade och skrattade åt söta Hobbits och relationen mellan Legolas och Gimli. Vackrare blir det inte. 
Idag skall fler sidor läsas av J.R.R Tolkiens Lord of the Rings. Kärlek.

Vem är du enz

Kära vänner, främlingar och stalkers, 
Jakob har precis åkt härifrån och jag skall nu träna lite. Försöker göra det regelbundet. Typ. 
Senare ikväll kommer Julia hit aaaand, we're going to watch the whole Lord of the Rings trilogy♥


Tjejsnack och Killsnack och smacksmack.

Jakob har en ny bästa vän. Nej men det är fint nu. Life. Just det, jag ville köpt nya gardiner förut, men det blev inte så. Ångrar mig nu. Mina nuvarande gardiner är fula. Hih.
 
Jakobs buddie dåva.

One ring to rule them all

After two chapters , I am off to the fine town of Alingsås with my boy. 

Nine companions. So be it. You shall be the fellowship of the ring.

Kärleksmums.

Hey boobs, nice girl.

4 skräckfilmer och en Linnea. En härlig dos skräck, skratt och mat. Vi vaknade runt 11:30, åt egg n' Bacon och senare gick vi en liten promenix med Ebba. Trevligt trevligt. Sedan var vi så frusna så vi raskade fort hem till mig igen där vi gjorde varm choklad och kollade ett avsnitt av One Tree Hill. Best.
 
Coolio.

Linnea is in the house tonight

En underbar juldag hos familjen Ankarhem. Det var mat och mat och julklappsutdelning och prat och julklappsleken och skratt och humor och Trivial Pursuit med Jakob och hans familia. 
 
Nu är Linnea Stake hos moi och vi skall umgås och kolla mängder av skräckfilmer. Mysigt värre. 

Christmas Eve (my titles are becoming more boring for each day, gosh)

Farfars antika systemkamera right there.

God Jul sötisar. 

Kvällstankar

Positivt tänkande - Ta gärna en dos av det. För allting är bra, mer än bra. Till att börja med, tak över huvudet - det har du. Ett hus, med mer än ett rum. Du har ett eget sovrum, en egen säng, en egen mobil, en egen systemkamera, två egna datorer och kläder som skulle gott och väl räcka genom hela ditt liv. Du är bortskämd om något, egentligen. Men det materiella är överskattat. Det är inte det du egentligen behöver för att finna lycka.
Nej, det är relationer. Familj - det har du. En mamma, en pappa och en bror. Trots allt kaos som ibland kan kännas förjävlig, så har ni varandra och ni bor tilllsammans, under samma tak. Du har din fina farfar som fixade ett super sommarjobb till dig i somras, vilket ledde till att du nu kan anse dig själv som aningen rik. Din farmor finns ej mer och sånt är livet. Livet dödar och alla har vi samma öde. Men glad skall du vara, att du fick vackra minnen från henne, som ingen kan ta ifrån dig. Vad du mer har är släktingar på mammas sida - i Japan. Visst är det långt och självklart är saknaden svår. Men utan dem hade du inte fått åka dit, upptäcka och framförallt lära dig av en helt annan kultur och en helt annan sorters människor. Det skulle folk ge upp världen för att få. 
Vänner - det har du. Det är lätt att gräva ner sig i en håla och tänka att ingen bryr sig. Du har fel. Folk bryr sig. Du har vänner som är där för dig om du behöver, vare sig det känns så eller inte. Självklart har saker och ting förändrats, men de finns där. Vissa mer än andra. Det viktiga är att du vet vilka du vill ha som vänner, vilka du stolt kan presentera som dina vänner. Du har en underbar klass som du verkligen skall vara glad för att du har. Du har underbara vänner, nya som gamla. Du har en underbar pojkvän, som gör allt för dig. Allt.
Visst finns det människor omkring dig som du stör dig på, som du vill skall ändra på sig. Ytliga människor som du bara vill skall inse att världen är så mycket mer än skvaller om andra stackars människor. Men det du kan göra är att vara dig själv, stå för vad du står för och gå emot det du tycker är fel. Då kommer du må bättre i dig själv som individ. 
Tyck inte synd om dig själv. För det finns miljontals människor där ute, som har det så mycket värre än dig och som skulle göra vad som helst för att byta sitt liv mot ditt.
 
Be you, dear. 
 

It's called brain, please use it. - Me.

Igår kväll åkte jag hem till älskling. Ikväll åkte jag ifrån älskling. Ja, det var fint. Mat och prat och Rolling Stones och kärlek och film och popcorn och godis och gosis. Nu sitter jag här, 22 December. Känslan av att Julen snart är här, är underbar.
 
Ta hand om er.

Intet

Fika och Julklappsbyten med VB-girls. Nu åker jag till älskling. God kväll.

Sjunger om fred på vår jord

Gör en finfin jullista för i eftermiddag är det julklappsbyten med VB tjejor, Ebba och Linnea Stake.
Fifän vad snygg. 

A dose of inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världen är uppbyggd av kontrast.