Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts

Just one of those PS or whatever

Ville bara skriva att jag dricker Fanta Grape som är min favorit och som jag äntligen hittat i Swedenland. Bara en parantes. Åh den smakar så gott och den är så fin och purple och puppy. 
 
Nu fortsätter vi med plugget, aneliaa.

nowIMhere - IM in the middle of nowhere

Sovit gott hos älskling där vi åt för mycket popcorn och kollade på "Crazy, Stupid Love." Efter en rolig biologilektion och ännu en intressant lektion i filosofihistoria, sitter jag hemma och skall påbörja dagens plugg. Much to do.
 
galenchey_95withnoface

Woman, put the sword down.

Öppet hus och sen sova hos love. Bye for now. 
Later: Hjälpt till på öppet hus och mutat alla att börja naturvetenskapsprogrammet med kväve-glass. Det gjorde vi bra, naturare. 

If you say "whale oil beef hooked" fast, it sounds like "well i'll be fucked" in an Irish accent.

Efter ett gött tennispass + fyspass blir det råplugg på lite av varje, mestadels biologi, so no time for this blogg thing. Au revoir mes amies. 

Surprise sex is the best thing to wake up to. Unless you're in prison.

Fet sovmorgon + fet frukost + fet mattelektion + fet yoghurtdricka köpt på mattepausN + fet fysiklektion angående kärnpartiklar och dess sönderfall + plugg efter skolan med Jessica and Julle + no more plus bye. 
 
Min feta frukost. Som inte ser särskilt fet ut nu när jag tänker efter. Bollocks.

Bitches, I FOUND A BRAAAIIIIIN

 
Efter ett eget träningspass i källaren (självklart samma källare som bilden i förra inlägget) och en lång dusch bestämde jag mig för att tända ljus i rummet och plugga klart för idag. Filosofiläraren har meddelat oss om att filosofin är inställd imorgon --> fet sovmorgon till 12:25? Ja ja ja ja. Now, give me food. Me hungry. 
 
Godkväll älskade människor som tittar in. 

"No one who looks through that glass sees a person, they see a crime."

Citat ifrån The life of David Gale. Otroligt bra film som man bara inte får missa.
 
Anyway,
 
Idag är det söndag och it is one hell of a grey one. Men det gör inget, skall endå spendera denna gråmulna dag åt att plugga då det inte hunnits med igår. Igår kväll åkte familjen till Mats & Karin där vi umgicks, skrattade, spelade twister, dansade och åt god mat med goa människor. Det var fint. 
  
Det här är vår nybyggda källare, äntligen färdig. Ser lite ut som något ur en skräckfilm, haha, men jag gillar den. 
Nej men ärligt detta är ifrån Marstrand. Hej.

Inhale, exhale.

Det har varit otroligt fint, filmer, bukett med röda rosor, prat, prat, skratt, prat, skriverier, matlagning av god mat, hemmagjord vaniljglass med baileys, fattiga riddare och världens finaste pojkvän.

One year to rule them all

This year has been fantastic, magical, spectacular. I can't possibly imagine a life without you. I love you more than anything, Jakob. 
 
Idag är det den 23:e November, min och Jakobs årsdag. Finare blir det inte. Kärlek.
 

"Om man har två y-kromosomer får man två snoppar"

Ordet snopp är inte lika fint som penis, enligt mig. Men det är ju bara mina tankar.

Anyway, nu sitter jag vid mitt skrivbord efter att ha gjort en insatts i bowlinghallen med käraste tennisfolkz. Det var roligt men jag var kanske inte bäst på plan. Whatever.

Puss och Godnatt.

 


I can watch you all day

Några favorit musikvideor för de är så himlans fina och fyllda med känslor. Just how I like it. 

 
 
 
 
Love them. 
 

Please know that I'm yours to keep, my beautiful boy.

Haft en sådan där onödig dag där allting känns jobbigare än vad det egentligen är. Men imorgon är det torsdag. Och imorgon kan jag säga att imorgon är det fredag. En dag som kommer bli vackrare än stjärnhimlen själv. 
Hittade en arm att ta kort på.

"We're jamming, jamming, jamming, jamming". Yes Bob Marley.

Såhär fint var det när jag kom hem. Not. Det är freaking Novembre and it is cold and wet and no sun and fifty shades of grey. 

Girl are you a beaver? Cause dam.

Efter en lång, lång, ofantligt lång skoldag, fick jag vänta ytterligare för att gå igenom ett 15 minuter långt utvecklingssamtal. They said they liked me and all that. Vi pratade även om hur ewa snarkar. Fint var det. Nu skall jag plugga lite lite, och sedan gotta mig med att spela BLC eller titta på One tree hill. Or both.
 
Hade inga andra bilder (lie) men lite gulligt endå. Lite. 

Ikväll är det stjärnklart

 
Promenad med galen hund, stativ + min bebis kamera. Svårt att hitta fokus? Ohja. Bättre lycka nästa gång. Fick nöja mig med ett par halvkassa kort och simply bara kolla upp på de förtrollande stjärnorna miljontals kilometer bort.