Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts

The things we do just to stay alive

En vacker promenad sista dagen i Oktober.

"Jag vet bara att han har massa testiklar såhär." - Sabina

När klockan var 16:45 mötte jag tjejorna på norsesunds station. Vi satte oss på en buss som tog oss långt in i skogen. Självklart glömde vi att trycka på stopp när vi skulle (då Sabina sa något otroligt roligt) så vi fick gå en bit. Jessica mötte upp oss half-way och vi gick då genom skogar och allt vad det innebär. Till slut kom vi fram till Jessicas vackra hus. Där lagade och åt vi mat, skrattade, pratade om allt möjligt sjukt men hade det allmänt trevligt. 
 
Ni är grymma Na2Bröstisar.

"Wiooowiowiowiiii" - Such an intelligent sound.

 
Gårdagen spenderades med min älskling. Vi gjorde lite spontanshopping i allum. Två koftor för henne och en långärmad för honom. En godispåse fick vi med oss också. And then I found Fanta Grape på ICA, jag blev överlycklig omnomnom. När vi satte oss på bussen hem var det mörkt. I like that high cozylevel.
På kvällen kollade vi på "The Lucky One" och åt gott. Filmen var inte så bra som jag ville. Nej den sög. Jag har läst boken som filmen är baserad på, och boken mina vänner, är en av de bästa jag läst. 
 
Idag vaknade vi. Hihi ja. Vi tog det lugnt, jag fick spela lite Rocksmith (elgitarr spel). Gick OK. Sedan gick vi ner till stationen och tog 12:28 tåget till floda och sedan åkte vi tillbaka till Jonsered. Vi åkte en sväng bara för att det var ett nytt sådant där high-tech tåg. 
 
 
Ja nu är jag hemma. Snart åker vi till skogen för att träffa tjejorna. Have a good life.

"Yeah, it's an outgoing message so I think you need to sound a little more outgoing."

Filmtips: I am Sam. 

En helt underbar film som handlar om en pappa, Sam, som är mentalt handikappad då hans sinne är som en 7 årings. Han har även en 7 årig dotter, som blir omhändertagen av socialen. Man får följa hur Sam kämpar för att få tillbaka sin dotter. Det är en fantastisk film, underbart fin. Glädje, sorg, humor, drama. A movie I recomend. Ta chansen och kolla på den nu i höstmörkret.
 
  
 
(Tidsinställt blogginlägg)
 

But I will see you again

Det är en regnig morgon i Oktober. I högtalarna spelas Red Hot Chili Peppers och Annelie har ont i halsen. Hon harklar hit och dit men det tycks inte bli bättre. Med nymålade naglar tittar hon sig själv i spegeln. Ett nyvaket ansikte tittar tillbaka. Inte det vackraste. Hon drar sig tillbaka, sätter sig vid datorn och skrollar igenom meningslösa uppdateringar på facebook. Hon vill att tiden skall gå fortare, lite fortare, så att hon kan sätta sig på tåget som tar henne till hennes drömprins. Visst låter det som taget ur en påhittad historia, men han är faktiskt hennes drömprins. 
 

*Turns light of* *Dives to bed* *Misses bed*

Träffade Ebba en stund denna eftermiddag. Vi pratade om både det ena och andra. Tog även lite kort i det fina vädret. Fin dag.

När frosten lägger sig.

Frosten var så otroligt vacker imorses. Det var ett måste att fota den. Åh du sköna motljus. Oredigerad.
 
Dagen spenderar jag i hemmet, tar det lugnt. Njuter av lovet. 

Je ne sais pas quoi je vais ècrive. Whatever that means.

Jag har sovit hos Linnea inatt. Det var bekvämt. Vi kollade på filmer och X-factor och andra intressanta program. If you know what I mean. Hihi det var fint i vilket fall.
Imorse vaknade jag drygt en timme innan henne, vilket gjorde att jag frustrerat gjorde allt jag kunde för att diskret väcka henne. Till slut vaknade hon. Nu sitter jag här hemma, skall snart åka in till Göteborg med älskling. Ciao.

A dose of inspiration - Architecture.

Wanting to design my own home from beggining to the end. we♥it.

We should all just appreciate food more.

Nu har jag äntligen lämnat in min rapport och det känns so gooooooood. Jag är hungrig och senare får vi kolla på våra fysikrapporter. 
Saknar fint väder och delfiner. Australia.

Jag vill ha lov nu ge mig lov nu hej.

Ligger i min säng, frustrerad, lyssnar på drygt 2 timmar Lord of the rings soundtrack och skriver klart min rapport.

Fly on the wings of love.

Projekt. Projekt. Projekt. Projekt. Still don't like you that much. Hey rå H.
 

Come to the dork side. We have π.

Tack finaste Klara för att du en dag skrev om hur man gjorde drop down-meny på din blogg. It was very useful and I think I made it.♥ 
Nu är det hög tid för att fortsätta med mitt lilla (bigmama) projektarbete om palmolja and what not. 

A dose of inspiration - Architecture.

 
If I build my own house some day, there will be high ceilings and big windows. we♥it

You don't ask for no diamond rings, no delicate string of pearls.

"He's all like yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawn."
You know when those special songs play on the radio or from your spotify list? Those special songs which makes you happy, which makes you remember. All between oldisch memories from when you were 7 and loved the hair of Shakira and therefore listened too her cool music, or when you kissed that special someone and in that period of time listened too some particular songs. Not to talk about the cheerful and chill music which reminds you of summerdays; late nights, sun and swimming in the lake whenever you felt like it. Well I love you music.